DebutUKA: Black Debbath

Konsert

DebutUKA: Black Debbath

Support: Kumle og Raspeball
Onsdag 23.august 2017
20:00

Black Debbath har levert blytung, norskspråklig politisk rock med humor i drøye femten år. Fra gjennombruddet “Tung,tungpolitiskrockmedProblemerinnadiHøyre”i 1999 til fjorårets mesterlige “UniversellRiffsynsing”med den clairvoyante hit-singelen “DumDumMinister”har de kontinuerlig kommet med fengende skråblikk på samfunnet akkompagnert av blytunge rytmer og feite søttitallsinspirerte bluesriff.

Lars Lønning, Egil Hegerberg, Aslag Guttormsgaard og Ole Petter Andreassen har lang erfaring både sammen og hver for seg i band som Gartnerlosjen, Hurra Torpedo, Bare Egil Band, Thulsa Doom, De sørgelige restene, El Doom and The Born Electric og marOder, og høster etter hvert vel så bra kritikker for sine musikalske prestasjoner som sine humoristiske krumspring. De har spilt overalt, leverer alltid et gnistrende show og er også kjent for sin humoristiske rockequiz som hittil har kommet i to bokutgaver på “NoComprendoPress”.

1999. Tung, tung politisk rock. Ble tildelt spellemannsprisen iklassen for tungrock av en prisutdeler med integritet nok til å se bort fra de kråketærne en eller annen dust i juryen hadde skrevet på lappen.

2001. Welcome to Norway. Tidenes tyngste turistguide til Norge. Foreløpig bare tilgjengelig i britisk utgave2004. Den femte statsmakt.

2006. Naar vi døde rocker. En tungrockhyllest til Ibsen.

2007. Black Debbath hyller kvinnen

2013. Nå får det faen meg være rock –akademisk stoner-rock

2015. Universell Riffsynsing

Foto: LP Lorentz

Support: Kumle og Raspeball

Kumle og Raspeball er en moderne visesang-kvartett fra Troms. Deres tekster strekker seg fra politisk satire til dagligdagse observasjoner fra livet i nord. De er mest kjent for sine forrykende live-opptredener hvor scenekunst, humor og gjestemusikere står i sentrum.

Kvartetten har en mengde erfaring fra tidligere metal/rockeband. De manglet derimot utløp for sitt brennende ønske om å framføre en mer folkelig og bred poesi. Derav prosjektet Kumle og Raspeball. To navn på samme ting -noe godt.

23. august
Dørene åpner
20:00
Sted: 
SNN-scenen
Legg til i kalender