TRYKKOKERN (utsolgt)

Konsert

TRYKKOKERN (utsolgt)

All night long (5h set)
Lørdag 6.mai 2017
21:00

Konseptet som tok Tromsø med storm! TRKRN består av platekuskene Dawooda & CoaX som møttes gjennom musikken for snart 4 år siden. Siden den gang har de pushet, utfordret og manet frem det beste i hverandre. Dette har resultert i et unikt og lekent lydbilde som med en vanvittig driv fra start til slutt som får dansegulvet til å pulsere. De elsker å spille lange sett og bak hvert sett ligger det mange timer med forberedelser. Det siste året har dette konseptet spilt for dansegulv i Tromsø flere kvelder på rad og deres faste følger skare bare vokser og vokser. Selv tror guttene at det er deres dedikasjon til faget som er skyld i suksessen. Ingenting overlates til tilfeldighetene når publikum tas med på en reise i deres univers. Et univers fylt av kompromissløs Minimal Techno, Tech House og Techno. 

facebook.com/trykkokern/

soundcloud.com/trykkokern

6. mai
Dørene åpner
21:00
Sted: 
Isbjørn Scene
Legg til i kalender