FredagsQuiz

QUIZ

FredagsQuiz

Sesongfinale
Fredag 26.mai 2017
19:00

Vi er klare for semesterets siste FredagsQuiz! Selve sesongfinalen!

Quizen er, som alltid, åpen for alle, men nå skal det i tillegg avgjøres hvilket lag som ender opp med høyest gjennomsnittsscore fra semesteret som har gått. De fire finalistene er "Kokken, tyven, hans kone og hennes elskere", "Underliggerlaget", "Syklubben" og "Sir Quiz-a-lot".

Så samle sammen dine mest kunnskapsrike venner og bli med! Påmeldingen er fra kl. 19:00, det kan være lurt å møte opp tidlig for her pleier det nemlig å bli fullt! Kjøkkenet disker opp med egen quizmeny så du og laget ditt får dere litt hjernemat hvis dere møter opp sultne.

Praktisk info:
- Max 6 stykker per lag
- GRATIS å delta!
- Påmelding fra kl. 19:00
- Quizstart kl. 20:00
- Kjøkkenet er åpent til kl. 21:00 og serverer mat fra egen QuizMeny!

26. mai
Påmelding fra
19:00
Sted: 
SNN-scenen
Legg til i kalender