LINE MARI med band

Konsert

LINE MARI med band

Support: BELLA LOKA
Lørdag 8.April 2017
21:00

Line Maris debut album er spilt inn i legendariske Abbey Road Studios i London, sammen med anerkjente produsenter som Rob Cass og Pearse MacIntyre. Som har jobbet med store artister som blant annet Robbie Williams, Will Young, Paloma Faith osv.

… her magnificent voice that just makes you melt from the first verse she sings’ – Wolf in a Suit

Line Mari har drømt om å bli musiker siden hun var et sjenert lite barn. Som Tenåring begynte hun å skrive sine egne låter. Tekstene hennes er såre, personlige og emosjonelle. 

Her kan du høre debutalbumet "21 days":
https://play.spotify.com/album/01mELWzkBZHvF2d9KfC3dm

De kritikerroste singlene ‘Crush’ og ‘Haters’ fra albumet er laget i samarbeid med Christian Wright som også har jobbet med store navn innen pop og rock som Ed Sheeran, Keane, Eliza Doolittle og Blur. Med sitt freshe album’21 Days’ demonstrerer Line Mari sin kraftfulle og distinkte vokal, som like vel har en rocka edge. 

Support: BELLA LOKA

BELLA LOKA are indie electronic duo Tea Boothby & David Boothby, formed in Bristol and based in Camden Town, London. Debut album The Light, The Mud & The Dark was recorded at Abbey Road Studios with in-house producers Rob Cass & Pearse MacIntyre and will be released on 28th April 2017 on Sheffield/Dallas-based label DEFDISCO via ADA/Warner Music. Double A-side singles Honey B / We Are Young and Well Done / Rise Up are out now on Spotify and iTunes.

8. April
Dørene åpner
21:00
Sted: 
Isbjørn Scene
Legg til i kalender