STAUT

Konsert

STAUT

Fredag 10.mars 2017
20:00

Staut fra Valdres besøker Studentsamfunnet Driv for første gang! 

Gjennom utallige konserter de siste årene har STAUT finpusset liveuttrykket sitt og beviser gang på gang at de er et av Norges aller beste liveband. Gjennom 2015 mottok bandet ikke mindre enn to gullplater for albumsalg. Den siste delt ut som en overraskelse på direktesendt TV2.
STAUTs 3. album "Stugureint" gikk rett inn på 1. plass på VG lista.
STAUT opplevde også en formidabel suksess med deres opptreden på "Senkveld med Thomas og Harald", der de noe overraskende tolket en av fjorårets største hits med låta "Sæl i de".

Bandets seneste album kom ut høsten 2014 og bandet har i tiden etter dette valgt å fokusere på single-utgivelser en periode. ”Feberheit” og ”Fjøre fauk” er to av låtene bandet har levert det siste halvåret,  - låter som allerede har rukket å bli publikumsfavoritter på konsertene.

Bandets vokalist, Gaute Lein Ausrød, uttaler at bandet virkelig ser frem til konsertene og arenaene som venter de i 2017. Han kan også love nye og spennende sider ved STAUT, som alltid ønsker å fornye seg selv og overraske sitt publikum.

10. mars
Dørene åpner
20:00
Sted: 
Isbjørn Scene
Legg til i kalender