SLINCRAZE

Konsert

SLINCRAZE

Lørdag 11.mars 2017
21:00

SlinCraze er en samisk rapper fra Kautokeino i Finnmark, som startet med musikk og rapp i 2004, da bare 14 år gammel. Siden den gang har han vært tidenes yngste artist i By:Larm, spilt for HMS kong Harald, fått tildelt RAMP-stipendet som deles ut av Rock City i Namsos og Åge Alexandersen, blitt kåret til årets samiske artist av Sapmi Music og Scene Finnmark, Vært delaktig i tittel låten til NRK tv serien "Hjerterått», den første artisten som har spilt hiphop konsert i FN bygningen i New York.


Tekstene til SlinCraze handler om  livet som same , der man ofte møter på mye fordommer og rasisme. Budskapet til SlinCraze er fred, kjærlighet og aksept uansett religion, kultur og legning.
 

11. mars
Dørene åpner
21:00
Sted: 
Isbjørn Scene
Legg til i kalender