KVELERTAK

Konsert

KVELERTAK

Support: Ondt Blod
Torsdag 23.mars 2017
20:00

Stavanger-bandet Kvelertak regnes som Norges største og beste rockeband og har hatt betydelig suksess utenlands. Å kalle Kvelertak for et rockeband er kanskje litt upresist, de kan heller betegnes som en symbiose av black metal, hardcore og stadionrock. Musikken er tung, på grensen til punk, samtidig som den har en musikalsk nerve som har sikret bandet en enorm fanskare. Det bandet er aller best på, er likevel de energiske konsertene. Det er tett, samkjørt, svett og vilt. De turnerer så å si konstant som headliner, eller med storheter som Metallica, Mastodon, Gojira, High on Fire og Converge for å nevne noen. De har også varmet opp for Foo Fighters, Iron Maiden og Kiss på store arenakonserter her hjemme. Dave Grohl er selverklært stor fan av bandet og fikk i 2011 overrekke gullplate til bandet for debutalbumet «Kvelertak».


Nylig har de vært på en omfattende turne i Europa, nå legger de ut på norgesturné som begynner i Alta dagen før de kommer til Tromsø. Kvelertak ga ut sitt tredje album «Nattesferd» tidligere i vår. Albumet falt i god jord hos flere anmeldere landet over og høstet femmere av både Dagbladet, NRK p3 og iTromsø. Det er ingen tvil om at denne konserten med Kvelertak blir et høydepunkt for mange. Nesten hver gang vi ber om ønsker fra publikum har Kvelertak gått igjen hos flere.

 

Support: Ondt Blod

Etter Spellemannsnominasjon og euforisk tilbakemelding på debutalbumet «Finnmark», er Ondt Blod tilbake med platekontrakt med Fysisk Format og ny musikk i pipeløpet! Den nordnorske råskapen som ble utrykt i massiv hardcore punk på debutalbumet “Finnmark” møter på den nye singelen “Storma” en varmere vind av diskokuler og glitter, en nattklubb der Baroness møter Miami Vice.

Med blant annet en spillejobb på Roskildefestivalen bak seg, er Ondt Blod et av landets beste liveband, med konserter som ifølge Itromsø kan beskrives som «om noen sprøyter inn fem liter kaffe, to Underberg og en liter Tequila i kroppen på samme tid». Bandet, omtalt som Nord-Norges stolthet har medlemmer fra Kirkenes og Harstad. Med skrikende tekster på dialekt, musikkvideo satt i hjembyen, platetittel, samt en vokalist i gákti på scenen, vitner alt om at Ondt Blod med stolthet flagger sin nord-norske og samiske identitet.

Singelen prydes av et tresnitt, laget av PJ DeVilliers, er mikset av Ruben Willem og er produsert av Blood Command-general Yngve Andersen. Singelen slippes også som lyrikkvideo av Gøran Karlsvik.

23. mars
Dørene åpner
20:00
Sted: 
SNN-scenen
Legg til i kalender