KVELERTAK

Konsert

KVELERTAK

Torsdag 23.mars 2017
20:00

Stavanger-bandet Kvelertak regnes som Norges største og beste rockeband og har hatt betydelig suksess utenlands. Å kalle Kvelertak for et rockeband er kanskje litt upresist, de kan heller betegnes som en symbiose av black metal, hardcore og stadionrock. Musikken er tung, på grensen til punk, samtidig som den har en musikalsk nerve som har sikret bandet en enorm fanskare. Det bandet er aller best på, er likevel de energiske konsertene. Det er tett, samkjørt, svett og vilt. De turnerer så å si konstant som headliner, eller med storheter som Metallica, Mastodon, Gojira, High on Fire og Converge for å nevne noen. De har også varmet opp for Foo Fighters, Iron Maiden og Kiss på store arenakonserter her hjemme. Dave Grohl er selverklært stor fan av bandet og fikk i 2011 overrekke gullplate til bandet for debutalbumet «Kvelertak».


Nylig har de vært på en omfattende turne i Europa, nå legger de ut på norgesturné som begynner i Alta dagen før de kommer til Tromsø. Kvelertak ga ut sitt tredje album «Nattesferd» tidligere i vår. Albumet falt i god jord hos flere anmeldere landet over og høstet femmere av både Dagbladet, NRK p3 og iTromø.


Det er ingen tvil om at denne konserten med Kvelertak blir et høydepunkt for mange. Nesten hver gang vi ber om ønsker fra publikum har Kvelertak gått igjen hos flere.

23. mars
Dørene åpner
20:00
Sted: 
SNN-scenen
Legg til i kalender