ISKALD + SKAUR + UTBYRD

Konsert

ISKALD + SKAUR + UTBYRD

Lørdag 18.mars 2017
21:00

Etter å ha holdt på i over 12 år, blir 2017 året da black metal bandet Iskald slipper sin femte full-lengder. Bandet som har sin opprinnelse fra Sortland, har snekret black metal i Bodø i over ett tiår. Med en rekke store festivaljobber(Infernofestivalen, Hovefestivalen, Parkenfestivalen) og Europaturneer bak seg, går turen endelig til Tromsø.
Med seg har de vennene i Skaur (3 full-lengder) og Utbyrd(debutskive 1. februar 2017), som er forankret i samme sjanger og kommer fra samme by. De tre bandene representere alle sitt unike utrykk, både musikalsk og visuelt. Stemningsfylt, mørkt, hardt og storslått er alle superlativer brukt til å beskrive opplevelsen. Forvent nordnorsk svartmetal på sitt ypperste denne vinternatta på Isbjørn-scenen

18. mars
Dørene åpner
21:00
Sted: 
Isbjørn Scene
Legg til i kalender