AT HOME AND AWAY

Konsert

AT HOME AND AWAY

At Home Music labelfest
Fredag 24.mars 2017
21:00

Det Oslobaserte kreative kollektivet At Home Music er sannsynligvis det musikkselskapet sør for polarsirkelen med sterkest tilhørighet til Nord-Norge. I et års tid har en gjeng Tromsøværinger, ispedd en del frisk blod sørfra, lagd liv og røre i hovedstaden og andre plasser uten mørketid eller midnattssol. I mars kommer de manns- og kvinnesterke tilbake til fødebyen med At Home and Away. Et to-dagers festivalkonsept som ser dagens lys for aller første gang.

På scenen på DRIV kan du se band og artister som Peter Estdahl, Great People, Blood Forest Family, Jadudah, Jakob Ogawa og Juicy. Alle ferske og aktuelle på hver sin måte, klare for å vise deg ditt nye hjem utenfor hjemmet.

Vi selger festivalpass i forhåndssalg, billett for de enkelte dagene legges ut etterhvert. 

Det er kun 150 billeter, dette blir ekslusivt! 

24. mars
Dørene åpner
21:00
Sted: 
Isbjørn Scene
Legg til i kalender