Matias Aguayo & The Desdemonas

Konsert

Matias Aguayo & The Desdemonas

Fredag 25.november 2016
22:00

Fra begynnelsen med Close Musik på slutten av 90-tallet i Köln og hans soloutgivelser på Kompakt og Souljazz, til hans legendariske gatefester i Latin-Amerika har Matias Aguayo aldri holdt seg innenfor en fast sjanger. Fra samarbeid med blant andre Michael Mayer, Disco deine, Chris Baio (Vampire Weekend) eller Battles, til  moderne tropicalia på hans album Ay Ay Ay og The Visitor han valgte alltid nye måter å arbeide, og alltid tok veier i uutforskede territorier.

Fra samarbeid med blant andre Michael Mayer, Disco deine, Chris Baio (Vampire Weekend) eller Battles, til hans tar på moderne tropicalia på hans album Ay Ay Ay og den besøkende han valgte alltid nye måter å arbeide, og alltid tok veier i uutforskede territorier. Matias Aguayo & The Desdemonas er hans band, sammen med trommeslager Matteo Scrimali, keyboardisten Henning Specht, og gitarist Gregorio Gomez. Med dette bandet, skaper Aguayo ennå uante stemninger og farger. Aguayo synger, danser og spiller flere instrumenter, hovedsakelig "Mona" som er en spesiallaget keyboard-versjon av en  Bo Diddley gitar.

Matias Aguayo & The Desdemonas byr på en intens konsertopplevelse, men også en historie som blir fortalt i ulike medier. Disse fungerer uavhengig av hverandre, men står i nært forhold: et album, en tegneserie, og omfattende turné med raffinerte og utvide forestillinger vil handle om:
Tenåringer som utvikler superkrefter knyttet til en mystisk møte ved en innsjø ...
-Den tilsynelatende uunngåelige sammenbruddet av en fremmedgjort verden ...
-En sanger som blir forfulgt av sin dobbeltgjenger ...
-En jente som forutser en bilulykke ...
-En skjev forretningsmann som kjører for ordføreren ...
- Og mer eventyr fulle av kjærlighetssorg, sex, dagdrømming, mareritt, musikk og merkelige danser. Alt du får se og høre er utgitt, og publikum vil være til stede ved starten av en historie som du ikke kan oppleve med mindre du er på konserten.

25. november
Dørene åpner
22:00