KRÅKESØLV

Konsert

KRÅKESØLV

Fredag 21.oktober 2016
21:00

Bodøs store stolthet heter Kråkesølv! Det kompakte firemannsbandet har et lydbilde som er satt sammen og inspirert av mange forskjellige stilarter, der atmosfærisk pop og ruskete rock i gata til Death Cab for Cutie og Sonic Youth står sterkt. Legg til en snill porsjon nordnorsk emosjonalitet og tekster på dialekt, og bildet av Kråkesølv er nesten komplett.

Bodøværingene i Kråkesølv målbandt musikksynsere og publikum med utgivelsen av sitt første album «Trådnøsting» i 2009. Knalldebuten har blitt fulgt opp av tre solide albumutgivelser og utallige konsertrunder over hele landet for et stadig voksende publikum.

30. september kommer det nytt album ut på Jansen Plateproduksjon, og denne gang er det på tide å gjøre noe nytt. Nå har Kråkesølv fått med seg produsent Lars Horntveth (Jaga Jazzist, Susanne Sundfør). I tillegg til å produsere bidrar han også selv på flere måter, både med gode råd, som motivator og på flere instrumenter. Tekstene har ellers det samme melankolske tilsnittet som har preget universet til Kråkesølv siden debutalbumet, og fortsetter å trekke tråder mellom det mellommenneskelige og universelle.

Første singel fra albumet heter «Pangea / Vi» og er ute 3. juni.

Fredag 21. oktober kommer Kråkesølv tilbake til Driv, og vi gleder oss enormt til det som kommer til å bli en av høstens fineste konserter!

21. oktober
Dørene åpner
21:00