BOB HUND

Konsert

BOB HUND

Fredag 7.oktober 2016
21:00

Bob Hund har i flere tiår demonstrert at de er et av Skandinavias desidert mest unike og kreative band, og i oktober er de klare for Driv! Med hele 7 album og nå 4 EPer på samvittigheten, i en over ti år lang karriere med sin særpregede indierock på skånedialekt er Bob Hund et band som både gamle og nye fans vil sette stor pris på.

Selv om de musikalsk sett har utfordret seg selv til det ytterste, holder de det fortsatt skranglete med EPen “Dôdliga klassiker 3” som kom før jul. Nå slapp bandet nylig sin også sin siste single, den energiske Brooklyn Salsa, fra det kommende albumet. Med sin unike kjemi har Bob Hund utforsket sitt univers i jakt på ett nytt sound, og resultatet er kanskje det sterkeste de noen gang har skapt.

Bob Hund er et band som ikke bare tør å utfordre på plate, men også live er de et av de mest eksplosive og uforutsigbare bandene man kan se på en scene. Det ligger altså til rette for å bli en knall kveld på Driv!

Thomas Öberg, Johnny Essing, Conny Nimmersjö, Mats Hellquist, Jonas Jonasson og Christian Gabel. Seks personer som ikke passer inn, men som passer sammen. Og sammen skaper de sin egen verden der virkeligheten speiles i alle sine vakre skjevheter.

7. oktober
Dørene åpner
21:00