Blues for the red sun #3

Konsert

Blues for the red sun #3

Fredag 11.mars 2016 til Lørdag 12.mars 2016
21:00

For tredje gang fyres det i gang klubbkveld med det beste av bands innen sjangeren stoner/doom i regi av Blues For The Red Sun. Også denne gangen skjer alt på Isbjørn scene på Studenthuset Driv. Dørene åpner kl. 2100, første band går på kl. 2200.

Blues For The Red Sun - Live # 3:
Hjortene (Danmark)
Red Mountains (Trondheim)
Heave Blood & Die (Tromsø)

Hjortene

Godt skjult i skogene i Danmark har de i løpet av det siste året
jobbet på sin tredje utgivelse - og deres første album. Tidligere har alle sangene vært på sitt eget språk, men på dette albumet er dansk og engelsk blandet. I 2004 vant de "P3 Guld-award" og senere ga de ut 10 "mini album 'Brol Stod Løb' (2007). I 2008 ga de ut split-EP 'World Domination '(2008) med svenske bandet Omar.

Red Mountains

Trondheimsbaserte Red Mountains spiller seig, psykedelisk stoner rock. Debutalbumet ”Down With The Sun” ble sluppet på vinyl i september 2015 på det Berlin-baserte plateselskapet Nasoni Records. Plata har blitt tatt godt i mot av publikum og anmeldere.

I 2015 ble Red Mountains plukket ut av P3 Urørt som ett av seks band til å spille på Urørtscenen under Pstereofestivalen, og albumslippet har blitt fulgt opp med en godt besøkt Norgesturne. Red Mountains er allerede i gang med innspilling av album nummer to og slipper første singel i første del av 2016.

Heave, Blood & Die

Bandet spiller mørk, tung og seig doom og henter inspirasjon fra band som Mastodon, Kyuss, Converge, Reptile Master og Melvins. Bandet har allerede rukket å spille en rekke konserter i Tromsø og som vinnerne av fjorårets Rock Mot Rus på Andøya, spilte de også Buktafestivalen og Aronnesrocken i Alta. Bandet har vært i studio med Rolf Ole R. Jenssen (Reptile Master) og Jonas Sivertsen og har et knallalbum i ermet, som blir sluppet i mai på Blues For The Red Sun labelen.

11. mars
Dørene åpner
21:00