RSP & Thomax

Konsert

RSP & Thomax

Support: Kimichi / KingSkurkOne & MoggerDon
Fredag 26.Februar 2016
22:00

RSP & Thomax har vokst seg fra en lavmælt duo til en nordnorsk institusjon. Folkelig er kanskje stikkordet, hvor flytende raptekster og melodiøse beats sakte men sikkert har slått rot i folkesjela.  I fjor kom EP'en "Dykkersyke" ut til strålende skussmål. Den har nå rundet 1 million avspillinger, og har med gjester som Sondre Justad, Klish og Fredrik Olsen fra Kråkesølv. Utsolgte konserter begynner å bli vanlig, og forrige konsert på Driv var intet unntak.


KingSkurkOne er fortsatt et uskrevet blad for mange, men de som interesserer seg for norsk rap har følgt nøye med på KingSkurkOne og produsenten MoggerDon. EP'en "5 Cheese" er allerede en undergrunnsklassiker, og for årvåkne ører dukket også KingSkurkOne opp på Kamelens - "Si Ingenting remix" med Tshawe og Onkl P.
Den mystiske Oslorapperen overrasket nok mange når han nylig varmet opp for Lars Vaular foran et fullsatt Rockefeller, og vi håper han får overrasket noen på Driv og.
Sjekk ut "5 Cheese" på Spotify.


Kimichi er over alt. Hvis det ikke er som medlem av Diskorama med andre storheter som Mathias Stubø, Bendik Baksaas og Ralph Myers, så er det på egen hånd som support for store internasjonale artister som Common og Giorgio. Kimichi er nettopp kommet tilbake fra turné i Japan og blir med til Driv for å slå seg løs bak spillerne.

Sjekk ut låten "Thug Love" her.

26. Februar
Dørene åpner
22:00