Red Headed Sluts + Beach Bitches + Bitches Brew

Konsert

Red Headed Sluts + Beach Bitches + Bitches Brew

Fredag 19.Februar 2016 til Lørdag 20.Februar 2016
22:00

Nord-Norge har lenge vært kjent for sine mektige fjell, det storslåtte nordlyset og for ikke minst og nevne den store og yrende musikk-kulturen. StudentUKA er i 2016 så heldige å kunne få samle TRE av bandene som bidrar til nettopp dette til en sabla bra kveld på Studentsamfunnet Driv. Fredag 19.februar inntar Bitches Brew, Beach Bitches og Red Headed Sluts Isbjørn Scene og vi byr opp til dans!

Det første bandet StudentUKA har gleden av å presentere er Bitches Brew. Et rent jenteband som i hovedsak vil synliggjøre Tromsøs kvinner i musikkmiljøet. Dette viste de tidligere på Bastard i år, hvor girlpower utspilt i rock, blues og soul løftet taket opp i nye høyder. Nå kommer de endelig til Driv og skal kaste glans over denne kvelden også!

Beach Bitches er det andre bandet ut, og er ett av de nyere musikkinnslagene i Tromsø, men har allerede satt sine spor. Bandet er en blanding at tre unge karer fra Heave Blood & Die, Red Headed Sluts og The Wolves. De spiller garage/surf-rock, og henter inspirasjon fra blant annet The Growlers, The Beach Boys, Eagles of Death Metal og Nikkeby Lufthavn og Gisle Johnsen. Tre på deg hawaii-skjorta og dans den av deg igjen, dette blir stemning!

Til slutt avsluttes kvelden med Red Headed Sluts. De har de siste årene bemerket seg i hele Norge og har flere store konserter naglet i tapeten. De har fått status som det mest energiske livebandet i Tromsø, noe de aldri skuffer i å leve opp til med sin energiske rock, fengende gitarriff og særegne vokal.

“RED HEADED SLUTS er noe så sjeldent som et ungt og snasent Tromsø-band som spiller herlig ROCK. Hvis Kim Deal i The Pixies ble gravid med The Hives – i Tromsdalen – ville de små bastardene ha hørtes ut som Red Headed Sluts. Digg!”
Blå Rock Café, Tromsø

19. Februar
Dørene åpner
22:00