NICO & VINZ

Konsert

NICO & VINZ

Fredag 12.Februar 2016 til Lørdag 13.Februar 2016
20:30

ALDERSGRENSE: 18 år

Studentbillett? Definisjonen student gjelder alle som har betalt semesteravgift til en norsk studentsamskipnad. Har du et annet utdanningsbevis enn dette mottar du dessverre ikke studentmoderasjon hos oss.

Nico & Vinz legger ut på miniturné

I 2016 gjør den norske prisvinnende stjerneduoen plass til et etterlengtet rendez-vous med sin norske fans, når de legger ut på en miniturné som inkluderer de største norske byene.

– Det er en ære å kunne bringe det som er en av Norges største musikkeksporter for øyeblikket. Det er ekstra gøy med helt nytt materiale fra Cornestone EP , som de vil vise for et omfattende norsk publikum live for første gang, sier ansvarlig arrangør i Friction AS, Mark Vaughan.

Det er en stor verden der ute, og siden gjennombruddet med singelen ”Am I Wrong”, som solgte til dobbel platina, så har Nico & Vinz sett det aller meste av den. Nå basert i Los Angeles, har den norske duoen brukt mye av tiden sin på å hoppe mellom to kontinenter. De har delt scene med verdensstjerner som Usher, Bruno Mars og Taylor Swift, og etter hvert som horisonten ble videre, så ble visjonen om en EP større.

Cornerstone EP kom ut i november, og i skapelsesprosessen tenkte Nico & Vinz globalt. –Når vi kom hjem nå, så innså vi at vi ikke er de samme menneskene som da vi dro ut på veien med musikken. Vi har møtt utrolig mange forskjellige mennesker, og vi ville lage musikk som er like relevant for ungdom i Japan, venner hjemme i Norge, fansen i USA og Ghana, forteller Vinz om arbeidet rundt EP’en. – Vi ville fokusere på å være så åpne som mulig, for denne generasjonen er ikke så opptatt av sjangre. Vi hører på alt, og den nye EP’en vår reflekterer det i stor grad, legger  Nico til.

”That’s How You Know”, som ble laget i samarbeid med det amerikanske stjerneskuddet Bebe Rexha og rapstjernen Kid Ink, ble første singel fra Cornerstone. Låta banet seg raskt vei inn på flere av verdens hitlister, og har raket sammen over 41 millioner streams så langt.

12. Februar
Dørene åpner
20:30