DAGNY

Konsert

DAGNY

Lørdag 6.Februar 2016 til Søndag 7.Februar 2016
21:00

DAGNY er en artist og låtskriver fra Tromsø i Nord-Norge. Hun vokste opp i et hjem fylt med musikk. Begge hennes foreldre er jazz og bossa nova musikere og rytmen i musikken deres er noe som har festet seg hos henne!

I 2012 flyttet DAGNY til Storbritannia. Der fortsatte hun å utvikle livesettet sitt og begynte å utforske og eksperimentere andre sider av musikken sin. Omringet av kreative og dyktige musikere, låtskrivere og produsenter begynte låtene å få et sterkere rytmisk grunnlag og musikken utviklet er mer elektrisk lydbilde.

Samtidig som nye lyder ble til, fortsatte DAGNY å spille konserter både lokalt og internasjonalt fra små intime konserter for 12 mennesker til publikum på over 10.000 mennesker. Hun har turnert Norge som både soloartist og med band. I 2013 dro hun på sin første stueturné. Siden har hun vært på årlige stueturnéer og spilt musikk i over hundre husstander i Norge for hundrevis av fans. I slutten av 2014 solgte DAGNY ut sin første
headlinerkonsert på The Old Queens Head i London. Hun fulgte opp med å spille på en av Storbritannias største festivaler, Isle of Wigh Festival, og gjorde support for Jarle Bernhoft i Manchester på The Deaf Institute og på Londons vakre konsertscene 02 Shepherd’s Bush Empire.

I september 2015 gav DAGNY ut singelen «Backbeat» med en global radiopremiere på Beats 1 med Zane Lowe. Over natten nådde den Topp 10 på iTunes sine hitlister i Norge som videre første til en premiere av Ruben på en av Norges største radiostasjoner NRK P3. Siden har låten blitt B-listet både hos NRK P1 og NRK P3!

Singelen viser en ny side av DAGNY med mer edge og energi. Line of Best Fit gjorde den digitale premieren på låten og skriver «..over the newly expansive pop palette on “Backbeat“, she displays the same intuition, moving about effortlessly to craft one of the catchiest choruses of
the year».

Bare på få dager var «Backbeat» # 2 på Hype Machine. Den ble lagt til Spotify sin spilleliste New Music Friday og var omtalt av iTunes på deres pop-side. Låten var ukas singel hos Spotify Norge og nådde # 18 på Global Viral Charts. Med en enorm mengde tilbakemeldinger fra fans har singelen blitt lagt til spillelisten til H&M butikker over hele verden og den skal også brukes på hjemmesiden til ASOS!

DAGNY er klar for 2016 med masse nytt materiale å dele.

6. Februar
Dørene åpner
21:00