ENGLEBARN

Konsert

ENGLEBARN

Lørdag 7.november 2015 til Søndag 8.november 2015
22:00

Ut av kverna til kulturkommunen Kåfjord (hei bokstavrim!) sprang Englebarn ut på det sagnomsuste 90-tallet.

Bandet fikk fort fotfeste i Landsdelshovedstaden og herjet konsertscenene i Tromsø da disse het Middagskjelleren, SubSirkus og Meieriet. Folk gikk mann av huse og det resulterte i en helt uslåelig publikumsrekord fra gamle Studenthuset Driv da dette åpnet i år 2000. Det var så fullt at en kar ramla ned fra galleriet. Det var aldri så fullt på Driv igjen.

Gutta gjorde spede forsøk på innspillinger i mørke Tromsøkjellere rundt årtusenskiftet og ga tilslutt ut albumet "Siste Sangen". De solgte alle 1000 eksemplarene på rekordtid, men da de skulle trykke opp flere hadde de drukket opp overskuddet, så det ble med det.

Vinteren 2015 klarte en representant fra plateselskapet Mano Music å oppspore Englebarna i Tromsø´s undergrunn. Det var ikke et pent syn, men han klarte å overtale gutta til en siste reis for å få udødeliggjort musikken på internettet på den nye digitale måten..også kalt Streaming. Så i gamle skuffer og skap har de tilslutt klart å grave frem opptakene fra en annen tid. Og for første gang kommer hele debutalbumet + alle demoopptak til det som skulle være oppfølgeren, ut på alle digitale plattformer.

Og det MÅ jo feires! I den anledning har barna tørket støv av gammelt støv for å spille for deg på Driv igjen.

Englebarn er:

Hogne Rundberg – bass/vokal

Frank Cock – gitar

Tom Espen Pedersen – gitar

Jan Erik Vik – keys/samples

Espen Høgmo - trommer

7. november
Dørene åpner
22:00