SONDRE JUSTAD

Konsert

SONDRE JUSTAD

Onsdag 28.oktober 2015 til Torsdag 29.oktober 2015
21:00

2014 ble en eneste stor opptur for den 24 år gamle lofotværingen Sondre Justad. I juni kom popdynamitten «Nu har du mæ» – hans første singel på plateselskapet Petroleum Records, som også står bak utgivelser fra storheter som Karpe Diem, Thomas Dybdahl & Kaizers Orchestra. Låten ble umiddelbart kastet inn på NRK P3s spillelister, og ble kort tid etterpå også A-listet på NRK P1. Da Justad besøkte Christine på P3 senere på sommeren skapte han furore med sin nordnorske versjon av Sam Smiths «Stay With Me», noe som restulterte i A-listing på samme kanal.

I etterkant har han både TV-debutert med opptreden på P3 Gull og blitt utropt av Spotify som et av fem navn å følge med på i 2015. Justad har den siste tiden jobbet iherdig i studio med å ferdigstille nytt materiale, og har samarbeidet tett med en rekke velrenommerte produsentnavn i både Norge og Sverige. I løpet av 2015 kommer debutalbumet, men allerede nå er han klar for å følge opp «Nu har du mæ» med sin helt nye singel, «Det e over». «Det e over» gikk rett inn på spillelistene til både NRK P3 og NRK P1. Låten er produsert av Per Eklund og Joe Bregano i Fashion Police Studios i Stockholm, og er mikset av Måns Lundberg.

5.juni i år kom hans nyeste singel ”Tilbake” som dundret rett inn på spillelistene til norske radiokanaler igjen, og kan fort seile opp til å bli DEN store sommerlåta i 2015.05.22. Debutalbumet gis ut 5.oktober 2015 og vi kan nesten ikke vente på å høre mer fra denne fantastiske live artisten !

P3 Gull opptreden: http://youtu.be/M0C11_li2YU

Sen Kveld opptreden: https://youtu.be/Bzcuak2AgJs

28. oktober
Dørene åpner
21:00