JODDSKI + FETTE NAJS KLUBB

Konsert

JODDSKI + FETTE NAJS KLUBB

Fredag 16.oktober 2015 til Lørdag 17.oktober 2015
22:00

Joddski signerer managementavtale med Knirckefritt og legger ut på turne.

Etter noen år uten noen utgivelser er Nordlandstrompeten Joddski aka Tungtvann-Jørgen er tilbake for fullt. Forrige måned fikk vi første smakebit fra hans comebackplate “Bygdedyret” i form av videoen til “Bjørn Sundquist”, hvor Sundquist selv debuterte som rapper. I hvert fall på film.

“Bygdedyret” er en retur til et klassisk hiphop sound, og er i sin helhet produsert av bergenseren Ciscoe. Alt er spilt inn og mikset av Poppa Lars i Tromsø. Nå er det klart at Joddski signerer managementavtale med Knirckefritt og havner dermed i samme stall som Admiral P, Nico D, Jaa9 & OnklP.

Utgivelsesdato til “Bygdedyret” er nå satt til 9. oktober, og da går også startskuddet for en releaseturne, hvor Joddski tar med seg sin trofaste partner og sirkushest Jan Steigen. Duoen er akkurat ferdig med en gullrekke med Tungtvann-konserter, og er så sammensveisa som aldri før. Forvent masse nytt materiale, og et par klassikere når Joddski og Steigen leverer en liten time med nordnorsk fandenivolskhet og publikumstekke, før de tørker svette og fortsetter festen ut i de små timer bak platespillerne.

Billetter i salg fra mandag 21. september klokka 0900.

16. oktober
Dørene åpner
22:00