FRI FLYT FILM TOUR

Film

FRI FLYT FILM TOUR

Lørdag 10.oktober 2015
19:30

Skisesongen nærmer seg og Fri Flyt Film Tour er like rundt hjørnet! Den årlige turneen serverer vintersportsglade nordmenn det ypperste av pudderinspirasjon.

Årets filmer er «Paradise Waits» fra det amerikanske storselskapet Teton Gravity Research (TGR) + en eksklusiv Norwegian Edit fra produksjonsselskapet Warren Miller. Gled deg til over to timer med bunnløse puddersvinger og luftig akrobatikk fra verdens beste skikjørere.

Paradise Waits – Teton Gravity Research Skiproffene fortviler i likhet med vanlige folk over tåke, vanskelig snø og hardt føre. Men all ventingen er ikke forgjeves. Plutselig ringer pudderalarmen og sola stikker frem. Det får kjørerne fra TGR til å kjøre ned alt for store og bratte fjellsider og det spares ikke på noe som helst.

Trailer: http://www.fftv.no/trailer-tgr-paradise-waits

Warren Miller – Chasing Shadows Med Øystein Aasheim og Espen Fadnes på laget, følger Warren Miller malen som har gjort de til verdens eldste og største skifilmselskap. Under Fri Flyt Film Tour får du se en eksklusiv Norwegian Edit med kjøringen til Aasheim og Fadnes.

Trailer: http://www.fftv.no/trailer-warren-millers-chasing-shadows

Det vil også bli muligheter for å vinne fete premier som kommer godt med når sesongens første snøfall er et faktum!

10. oktober
Dørene åpner
19:30