SILYA & THE SAILORS

Konsert

SILYA & THE SAILORS

Fredag 4.september 2015 til Lørdag 5.september 2015
20:00

Silya har på rekordtid etablert seg som en av Norges fremste og mest spennende artister. Etter seieren i TV-suksessen Stjernekamp på NRK høsten 2013, har Silya både rukket å ha en #1-hit på iTunes med singelen “Sucka” og sluppet albumet “Unanchored”, til strålende anmeldelser, og vært mest spilte norske artist på Wimp.  Våren 2014 har markert nye milepæler for Norges nye favoritt-entertainer når hun har spilt for fulle hus landet rundt – inkludert en storslått turnéstart på et utsolgt Sentrum Scene i Oslo!

Med rundt 30 konserter på festivaler og klubber langs Norgeskysten sommeren 2014 har ikke skipet til Silya stått lenge i hver havn. Sammen med bandet sitt The Rapscallions, har hun lasset fartøyet fullt av gode kritikker.

Med 5’ere og 6’ere ombord er Silya klar for å ta fatt på en ny turné, denne gangen sammen med det New York-baserte bandet The Sailors – musikerne hun spilte inn «Unanchored» med i Degraw Sound i Brooklyn. Med to blåsere fra Rapscallions oppå det hele kan du vente deg en deilig og tøff blanding av rock, funk, Motown-soul og kabarét i verdensklasse!

4. september
Dørene åpner
20:00