BLICKENSLAGER

Konsert

BLICKENSLAGER

Torsdag 17.september 2015 til Fredag 18.september 2015
21:00

Blickenslager ble dannet på nyåret i 2011. Bandet ble til av at et gjeng gamle rockere som var aktive på 90-tallet, og som nå hadde fått gnisten tilbake. Etter en del utskiftninger har bandet hatt dagens besetning fra februar 2012. Bandet holder til i Tromsø.

Blickenslager er et pop/rock-band som kun spiller egenkomponert musikk. Tekstene er på dialekt, dvs nord-norsk. Målgruppa deres består av jevnaldrende, unge voksne og folk som generelt liker musikk. Vi kan framstå som et rent rockeband, men har samtidig evnen til å gjøre konserter helt akustisk. På denne måten er vi tilpasningsdyktige i forhold til hvor vi kan spille og hvem vi spiller for.
Foruten flere konserter i Tromsø, blant annet på Driv, Tromsø Kulturhus, har de også spilt på  festivaler, som for eksempel Chris-festivalen og Nordkynnfestivalen.

For tiden holder vi på med innspilling av CD, og har som mål å gi denne ut i løpet av 2016. I den sammenhengen har vi gitt ut to singler. I forbindelse med den første singelen, "Vil Ikke Fære”, fikk vi opptre live i NRK- P1 Troms. For tiden er vår siste single, med låtene ” Skoan” og ”Ka Ska Æ Gjøre”, i rotasjon hos NRK - P1 Troms og Finnmark, og er også tilgjengelig på Itunes, Wimp etc.

Bandet har et ønske om å spille flere konserter, ikke bare i Tromsø, men også utenfor fylket. De har blitt sitert i lokalavisa ITromsø at de ønsker totalt herredømme over Nordland, Troms og Finnmark. Et sitat med glimt i øyet, men samtidig har det et snev av sannhet i seg. Siden tekstene er skrevet på nord-norsk føles det naturlig at de tre nordligste fylkene vil være aktuelle å konsentrere seg mot. (i første omgang…)

17. september
Dørene åpner
21:00