The Good The Bad and the Zugly

Konsert

The Good The Bad and the Zugly

Support: Die A Legend
Torsdag 7.mai 2015
21:00

The Good The Bad & The Zugly (GBZ) er i disse dager i studio for å ferdigstille oppfølgeren til suksessalbumet "Anti World Music" fra 2013.
Det nye albumet har tittelen "Hadeland Hardcore (Sataniske Vers, Kristne Refreng)" og har releasedato 08.05.2015. GBZ har opplevd stor oppmerksomhet siden debuten i 2011 og har høstet gode kritikker for sine utgivelser og vekker alltid oppsikt med sine forrykende liveshow. Bandet legger ut på en releaseturné i forbindelse med plateslippet og kommer selvfølgelig til Driv!

GBZ er en gjeng utflytta hadelendinger med en forkjærlighet for god, gammeldags punkrock. Lars Dehli (vokal), Eirik Melstrøm (gitar), Kim Skaug (gitar), Magne Vannebo (trommer) og Lars Gulbrandsen (bass) har gått skolen i bl.a. The Abusers, Hellride, Wonderfools, Mensen, Datsun samt tilbrakt altfor mye tid på rockeklubben Last Train i Oslo. Soundet kan minne om norske 90-tallsband som nevnte Abusers, (tidlig) Turboneger og Anal Babes samt deres inspiratorer Poison Idea, Black Flag, Angry Samoans og GG Allin ispedd en dose nyere band som Victims, Fucked Up og The Bronx.

Bandet har sluppet 4 bejublede 7"-singler og kom med
sin første fullengder "Anti World Music" i 2013 som ble kritikerrost i
både inn- og utland. GBZ turnerer jevnlig og har spilt på festivaler som Øyafestivalen, by:Larm, Kanalrock, Buktafestivalen og er beryktet for sine intense og eksplosive konserter. Bandet var special guest på Kvelertak sin norgesturné våren 2014, hvor de spilte 19 konserter over hele landet. De fleste konsertene var utsolgt og GBZ ervervet mange ekstatiske fans på sin vei.

Etterspørselen etter bandet har blitt såpass stor at vokalist Lars Dehli måtte takke for seg i 2014 siden han ikke fikk tid til jobb eller familie. Som erstatning har bandet fått en av Norges beste frontfigurer på vokal, nemlig Ivar Nikolaisen. Nikolaisen var med på slutten av GBZ/Kvelertak-turneen og løftet bandet til nye høyder med sin imponerende opptreden og unike tilstedeværelse.

Med support fra Tromsøbandet "Die A Legend"

BANDET GLEDER SEG TIL Å SPILLE DE NYE LÅTENE LIVE OG GI DEG ET REALT ROCKESJOKK PÅ SIN KOMMENDE NORGESTURNE!

7. mai
Dørene åpner
21:00