The White Foxes

Konsert

The White Foxes

Support: Ivvar
Lørdag 9.mai 2015 til Søndag 10.mai 2015
21:00

Fjellrev (Vulpes lagopus) er også kjent som polarrev og arktisk rev eller White Fox. Men også den beste svensk-norske unionen siden 1905.

The White Foxes fra Vadsø kan beskrives som et av de mest spennende bandet fra Finnmark akkurat nå. Bandet som startet så seint som i våren 2014 har allerede gitt ut to singler, balladen «Måndagsvin» som ble listet på NRK P1 og den siste «Europa 2014» som dreier seg om fremveksten av høyreekstreme grupper i Europa. Bare i sin første sommer så spilte bandet på Sørøyrocken, Aronnesrocken og Varangerfestivalen med gode tilbakemeldinger.

Musikken har av publikum blitt beskrevet som en blanding av Kent og Thåstrøm, så synes du at svensk er mere spennende en engelsk?

Ivvár slapp sitt debutalbum Moonflower sist sommer. Den velrenommerte amerikanske produsenten Ben Grosse har tilført albumet ekstra finesse og tyngde, og har tidligere jobbet med band som 30 Seconds to Mars, Slipknot, og Lady Gaga. Moonflower er en variert musikalsk reise; fra sart melankoli til intense energiske riff, alt støttet av en solid rytmeseksjon.

Bandet består av Magnus Kristoffersen (gitar), Steffen Rasmussen (bass) og Magnus Tornensis (trommer), Frank Rock (gitar) og Jon Iver Eira Tellefsen (vokal/gitar).

9. mai
Dørene åpner
21:00