StudentUKA: Todd Terje og F.A.C.E.

Konsert
StudentUKA: Todd Terje og F.A.C.E.

StudentUKA: Todd Terje og F.A.C.E.

Lørdag 21.Februar 2015
22:00

Fra klubber badet i svette, til store scener badet i laser er F.A.C.E en liveopplevelse utenom det vanlige.

F.A.C.E Er for tiden i studiomodus og det produseres nye perler på løpende bånd der soundet stadig tar nye vendinger som bekrefter bandets ståsted med en fot i leken electropop og den andre solid plantet i undergrunns-electronica.

Melodier fra brustne hjerter, Beats som suggererende fyller et hvert dansegulv og en genuin kjærlighet for alt som glitrer i mørket, gjør F.A.C.E til en fascinerende lytteropplevelse. Med Per Fox sin utenomjordiske framtreden og vakre stemme backet av Øivind Kohibs pulserende Fingerspitzengefühl og flankert av Paulo Alejandros livsbejaende rytmiske galskap, kan du ikke gjøre annet enn å la deg rive med ned i F.A.C.E sin verden hvor dansegulvene er tettpakkede, boblevannet flyter, og natten er uendelig.

"Todd Terje is super awesome and will rock your socks off if you insert 1 dollar. Insert 1 dollar. All you need to know.”

I en årrekke har han stått i frontlinja av norsk elektronika og han er et av de heiteste navnene innen norsk musikk for tiden. Terje Olsen aka Todd Terje kommer til StudentUKA! 
Todd Terje har i lang tid vært en etterspurt DJ og sammen med Prins Thomas og Lindstrøm har han bidratt med å gi Oslo-discoen et ansikt. Gjennombruddet som artist kom for alvor med EPen It’s the Arps og låta Inspector Norse.  Det etterlengtede debut albumet It’s Album Time kom i april 2014, og er av mange regnet som et av fjorårets beste. Todd Terje avsluttet fjorårets Øyafestival med et forrykende show, og vi forventer intet mindre når han gjester StudentUKA. Ta med en dollar og kom!

https://soundcloud.com/toddterje

21. Februar
Dørene åpner
22:00