Bugge Wesseltoft og Amina Sewali/The band called Oh! feat. Son of light

Konsert

Bugge Wesseltoft og Amina Sewali/The band called Oh! feat. Son of light

Onsdag 28.januar 2015 til Torsdag 29.januar 2015
19:00

For en kveld dette blir! Musikkonservatoriets musikkteknologistudenter spiller for oss fra husets mange scener og på SNN-scenen får vi en fantastisk spennende musikalsk pakke.

En av landets største musikkpersonligheter, Bugge Wesseltoft skal for første gang gjøre en konsert med en av de mest spennende unge artister i Norge, Amina Sewali. De skal sammen med sitt band, utforske sitt improvisatoriske og veldig mangfoldige musikalske univers.  Det blir jazz, perkusjon, elektronika, loops, hip-hop og beatboxing. Har du ikke hørt om Amina Sewali, da er det bare å notere seg navnet. I 2013 deltok hun på konserten «Jul på Slottet» og i 2014 spiller hun i- og har komponert musikken til Peer Gynt på Nasjonalteatret.

Kveldens andre konsert er med The band called Oh!, og er en release på deres samarbeid med hip hop legenden og rapperen Son of light. Oh! er landsdelens fremste og kuleste soulband og har klart å slå gjennom nasjonalt med sin særegne stil. Møtet mellom disse to, er også et møte mellom soul og hip-hop.
Da gutta i The Band Called Oh! gikk på ungdomsskole, reiste allerede Son of Light verden rundt under navnet N-light-N, og ble i 1997 spillemannsnominert for albumet «Deep Green». Han har siden 1994 har han vært en del av Tee Productions, og vært involvert i utallige produksjoner, blant annet med Talib Kweli, Susanne Sundfør, Nils Petter Molvær, Madcon og Sandra Kolstad.

Etter debutalbum «Stereosoul» var sluppet, følte Oh! de kunne ringe hvem som helst i bransjen. «Vi vil gjøre noe med Son of Light - vi ringer han!». Son of Light svarte, og to måneder senere var bandet og rapperen i studio sammen. Resultatet får vi for første gang høre denne kvelden.

28. januar
Dørene åpner
19:00