driv.no er Studenthuset driv sin hovedkanal på nett for kommunikasjon med alle som har tatt i bruk EDB og er glad i informasjon.

  • Driv.no befinner seg på Tromsø Studentserver
  • Hvis du finner innholdet på driv.no upassende, lite informerende eller kritikkverdig ber vi deg ta kontakt med PR gruppa som leverer innhold til sia på pr@driv.no

Om driv.no


Dagens versjon av driv.no kom på nett august 2009 og er en av de største omleggingene vi har hatt av dette nettstedet siden det gradvis har vokst frem siden starten av tiåret. Fra å være en "eventsentrisk" nettside gikk vi ikke bare over til å formidle nyheter om driv, men også nyheter om andre ting som vi synes er meget spennende for studenter.

DrivBeta

Et studenthus er i kronisk utvikling, likledes er denne nettsida også det, og befinner seg i en tilstand av "kronisk" beta. Da den i løpet av et par timer en sen kveld i august 2009 ble lansert, grafikken tatt på sparket og de første nyhetssakene panikkskrevet var lista lagt. Etter dette har vi utvidet nettstedet, hørt på hva folk synes, forbedret og endret. Ikke minst har vi testet ut nye, rare idéer. Tanken bak dette nettstedet er å gjøre det til det beste studenthus-nettstedet i Norge, og ikke minst ta i bruk ny teknologi først, les her da open graph, som jobbes videre med for å finne ut hvordan skal integreres bedre. I tillegg er det mange andre ting som er på tegnebrettet, som kanskje klarer å komme seg ut i beta-stadiet. Så følg med :)

Ka du trur?

Er det noen ting som vi burde implementere i dette nettstedet annet enn musikkspillere, studentnyhetsfeeder, aktivitetskalendere, nyhetssaker, filmer, twitterfeeds, like-knapper, kommentarfelt og gcal-linker? Noen funky funksjoner du hadde likt at vi hadde hatt? Let us know og send driv en tweet på @drivtromso eller skriv på Facebook-veggen til driv.

Fine lenker:

NRKbeta - NRK sin sandkasse for ny teknologi. Mye spennende informasjon innen det siste web og teknologi.
UITbeta - UIT sitt forsøk på å lage sin egen Beta-side. Mye nerding fra Universitetets IT- avdeling.
Mashable.com - Nettsted om sosiale medier. Noe vi i driv.no liker veldig godt og synes er ganske spennende.
Drupal.org - Plattformen driv.no er bygd på.

Gamle versjoner av driv.no

driv.no fra 2001
driv.no fra 2003