Christel Alsos

Konsert

Christel Alsos

Onsdag 13.mars 2013
21:00

Christel Alsos debuterte med "Closing The Distance" i 2007, og ble ønsket velkommen av over 30.000 platekjøpere. Fauskejenta ble med sitt dype personlige uttrykk en av landets mestselgende kvinnelige artister dette året. Christel ble også belønnet med to nominasjoner til Spellemannsprisen for sitt bidrag til den norske musikkscenen.

Christel Alsos’ andrealbum "Tomorrow Is" ble sluppet internasjonalt i 2010. Da framførte hun albumets andre singel ”Finding Gold” under sesongdebuten til "Skavlan" på NRK1 og SVT. Christel opptrådte også på bl.a. TV2 ”Fredag” og NRK1 ”Sommeråpent”, og på NRK1 ”Idrettsgallaen” gjorde hun er fantastisk versjon av singelen ”Please Say” med KORK for over 1 million tv-seere. Både ”Finding Gold” og ”It’s Allright” var dessuten i rotasjon på P4 og NRK P1 sin A-liste. Christel ble nominert til Spellemannprisen i klassen kvinnelig artist dette året.

Nå er Christel endelig aktuell med sitt tredje album. Tidlig 2012 innledet hun et spennende samarbeid med den kjente svenske produsenten Tobias Fröberg (bl.a. Ane Brun), og resultatet er en rekke fantastiske nye låter og et nytt og friskt lydbilde, innspilt i sommer på vakre Gotland i Sverige.

13. mars
21:00
Sted: 
Haakonscene
Legg til i kalender