Bigbang

Konsert

Bigbang

Torsdag 7.mars 2013
21:00

BigBang et av Norges beste og viktigste band de siste ti årene! De har gjestet Tromsø ved flere anledninger, fra debuten på Rogers på 90-tallet til flere utsolgte konserter på Driv og foran 6000 elleville publikummere på Buktafestivalen. Det er ingen tvil om at du bør være kjapt ute om du vil sikre deg billett til denne konserten!

Bandet har siden 1995 gitt ut en mengde album, hvor flere av disse har toppet VG-lista og solgt meget godt. Bandet slapp i fjor deres siste album ”Epic Scrap Metal” til strålende kritikker!  Big Bang fortsetter med sin umiskjennelige sound med koring, melodiøs gitarspill og en stødig og kreativ rytmeseksjon. Inspirasjonen fra band som Crosby, Stills and Nash og Jimi Hendrix er fortsatt gjennomgående. De siste årene har de hatt base i Los Angeles, hvor de har lagt ned mye arbeid i lansering av bandet i USA.

Historien om BigBang startet allerede i 1992 med Øystein Greni og Christer Engen (Turboneger) i spissen. Siden starten har Greni vært bandets faste vokalist, gitarist og låtskriver, og den nåværende besetningen består av Olaf Olsen (trommer) og Nikolai Hængsle Eilertsen (bass).

Etter å ha vært stamgjester på Driv de siste årene er det oss en glede å få dette herlige rockbandet tilbake. Vi gleder oss rett og slett glugg i hjel til atter en gang å få overvære en konsert med et av våre absolutte favorittband!

7. mars
21:00
Sted: 
Haakonscene
Legg til i kalender